Feyenoord wil bijzondere Vinícius-bedwinger en wacht op beter bod Brighton

Reacties

Hoewel ingewijden spreken over een akkoord, is de komst van Jeyland Mitchell naar Feyenoord volgens Dennis te Kloese nog niet helemaal zeker. De algemeen en technisch directeur moet aan de bak, zegt hij, om het grote talent uit Costa Rica uit handen te houden van Europese topclubs, zoals Atlético Madrid. Hij hoopt snel overeenstemming te bereiken met LD Alajuelense, de club van Mitchell.

Feyenoord wil bijzondere Vinícius-bedwinger en wacht op beter bod Brighton
© Pro Shots

De negentienjarige rechter centrale verdediger maakte indruk tijdens de Copa América door tegen Brazilië Vinícius Júnior uit de wedstrijd te spelen. Afgelopen nacht speelde hij tegen Paraguay. Costa Rica won, maar vloog met vier punten toch uit het toernooi. Het biedt Feyenoord kansen snel toe te slaan. Mitchell wordt intern als een 'bijzondere speler' bestempeld.

Lees alles over Feyenoord-target Jeyland Mitchell in onderstaande PRO-analyse:

Brighton wil Wieffer
Intussen probeert Brighton & Hove Albion Feyenoord te verleiden tot een deal over de komst van Mats Wieffer. De middenvelder die door een blessure het EK miste, traint momenteel mee onder de nieuwe trainer Brian Priske.

De Engelsen pushen voor Wieffer, maar kwamen tot nu toe met een bod 'waar Feyenoord meer van had verwacht'. De verwachting is wel dat Brighton niet opgeeft. Overigens komt een deel van de transfersom die Brighton betaalde voor Yankuba Minteh bij Feyenoord terecht. Dat bedrag ligt rond de miljoen euro, al moeten er nog wel kosten af.

Situatie Hancko
Rond Dávid Hancko is alles nog rustig. Hij kon terugkijken op een uitstekend EK met Slowakije en vertelde open te staan voor een transfer. Dat geldt ook voor Santiago Giménez, die een beduidend mindere Copa América kende met Mexico.

Voor de Mexicaan is AC Milan al een tijd in de markt en nu lijkt ook het ambitieuze San Diego FC zich in de strijd te gaan mengen. De club uit de MLS contracteerde eerder Hirving Lozano van PSV. Feyenoord haalde op zijn beurt al een potentiële vervanger voor Giménez door de Argentijnse spits Julián Carranza transfervrij over te nemen van Philadelphia Union.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.