Fortuna Sittard heeft contract klaarliggen voor Kroatische buitenspeler (24)

Reacties

Josip Mitrovic is op weg naar Fortuna Sittard. De 24-jarige aanvaller moet overkomen van HNK Gorica en zal naar verwachting spoedig een contract gaan tekenen in Limburg.

Fortuna Sittard heeft contract klaarliggen voor Kroatische buitenspeler (24)

Mitrovic is een buitenspeler van Kroatische afkomst. De aanvaller speelde met Gorica in totaal al 120 wedstrijden op het hoogste niveau in Kroatië. Daarin was hij goed voor dertien goals en evenzoveel assists. 

Fortuna wil Mitrovic, die nog tot en met de zomer van 2025 vast ligt in Kroatië, definitief naar Sittard halen. In Limburg ligt een meerjarig contract van twee à drie seizoenen voor hem klaar.

Fortuna verwacht bonus
Fortuna kan binnenkort een bonus tegemoet zien vanwege de transfer van een rechtsbuiten die tot voor kort in Sittard speelde: Tijjani Noslin, die in een half jaar van Hellas Verona naar Lazio Roma is opgeklommen. Fortuna heeft recht op een klein deel van de transfersom, die wordt geschat op vijftien miljoen euro. Het geld zal voor de Eredivisionist echter weinig verschil gaan maken op de transfermarkt, aangezien het in eerste instantie zal worden aangewend om de financiële huishouding verder op orde te brengen.

Spelersprofiel

J. Mitrović


Geboortedatum:
11 juni 2000
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Osijek
Nationaliteit
Kroatië
Lengte:
1,74 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
Fortuna Sittard
Nationaal team:
Croatia Under 23
Bekijk hier al onze video's
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.