Gieren op Bayern-training: Müller struikelt over zijlijn

Reacties

Thomas Müller heeft weer eens voor hilariteit gezorgd. Op de training van Bayern München haakte de aanvaller achter een geïmproviseerde zijlijn en gooide hij er een duik uit waar een Olympisch schoonspringer jaloers op zou zijn.

Gieren op Bayern-training: Müller struikelt over zijlijn
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Thomas Müller staat, buiten zijn voetbalkwaliteiten, vooral bekend als komiek. Van gekke quotes tot hilarische acties, er is altijd iets te lachen rondom de Duitser. Op de training was het weer raak. Tijdens een partijtje op een klein veld waren er lijnen gespannen om de ruimte aan te geven. Müller kwam met de schwalbe van het jaar.

Zijn ploeggenoten hielden het niet meer en rolden over de grond van het lachen. Ook hoofdcoach Vincent Kompany lachte volop mee. 'Goed voor de clicks', zei Müller schouderophalend toen hij zag dat iemand filmde. 'Ik maak de beste content van de maand. Laten we ook een beetje lachen met zijn allen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer T. Müller
Meer over T. Müller
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.