Guti zou Yamal graag bij Real Madrid zien: 'Hij hoort bij de topdrie van de wereld'

Reacties

Real Madrid-legende Guti zou Lamine Yamal graag bij Real Madrid zien spelen. Het nieuwe wonderkind van Barcelona is dit seizoen niet te stoppen en heeft dus zelfs de grote vijand overtuigd.

Guti zou Yamal graag bij Real Madrid zien: 'Hij hoort bij de topdrie van de wereld'
© Pro Shots

Guti maakte zijn opwachting in een video van het Spaanse AS. In een vragenrondje moest hij zo snel mogelijk antwoord geven op vragen. Over de vraag welke Barça-speler hij graag bij De Koninklijke zou zien, hoefde de voormalig middenvelder geen seconde na te denken. 'Lamine Yamal', zei hij meteen.

Vervolgens werd de 47-jarige Spanjaard gevraagd of Yamal tot de beste drie voetballers van de wereld behoort. 'Met wat hij laat zien op het veld, zeker weten', wond het Real-icoon er geen doekjes om.

Het is de tweede keer deze week dat een tegenstander zich lovend uitlaat over het zeventienjarige supertalent van Barça. Na de overwinning bij Girona (1-4), maakte Girona-coach Míchel de vergelijking tussen Yamal en Messi.

Na vijf wedstrijden staat Lamine Yamal op drie goals en vier assists. Geen enkele speler in La Liga was bij meer doelpunten direct betrokken.

LaLiga

Stand LaLiga 2024/2025

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
5
5
0
0
17-4
+13
15
2
Atlético Madrid
5
3
2
0
9-2
+7
11
3
Real Madrid
5
3
2
0
9-2
+7
11
4
Villarreal
5
3
2
0
11-8
+3
11
* Actueel tot en met 19 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.