Hancko veroorzaakt strafschop, Marin zorgt voor enorme spanning in Poule E

Reacties

Een overtreding van Feyenoord-verdediger Dávid Hancko (Slowakije) heeft tot de gelijkmaker geleid in het EK-duel tussen zijn land en Roemenië. Daarmee is Poule E ook halverwege de slotronde nog zeer spannend, en relevant voor Oranje.

Hancko veroorzaakt strafschop, Marin zorgt voor enorme spanning in Poule E
© Pro Shots
Slowakije
Slowakije
1 - 1
Roemenië
Roemenië

De Slowaken leunden op een voorsprong toen Hancko een overtreding beging op Ianis Hagi. De arbitrage moest even goed kijken of het vergrijp binnen de zestien gebeurde, en dat bleek inderdaad het geval. Het verdict was dus een penalty, wel werd de gele kaart voor Hancko ingetrokken. Razvan Marin (ex-Ajax) zette zich achter de bal en schoot feilloos binnen, zijn tweede EK-doelpunt. Voor Hancko is dit een bittere pil nadat hij in de eerste twee wedstrijden enorm veel lof oogstte.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het is inmiddels rust in deze wedstrijd, alsmede in die tussen Oekraïne en België. Alle landen staan nu virtueel op vier punten, als er nog één doelpunt valt is het scorende land de groepswinnaar en daarmee een potentiële tegenstander voor Oranje in de achtste finales.

Alles over het EK

Tijdens het EK bundelen we het laatste EK- en Oranje-nieuws op onze EK 2024-pagina. Alle wedstrijden zijn hier te vinden.
Bekijk hier al onze video's
Meer Slowakije
Meer over Slowakije
Meer Roemenië
Meer over Roemenië
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Meer D. Hancko
Meer over D. Hancko
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.