Ipswich-verdediger Tuanzebe een maand aan de kant door de afwas

Reacties

Ipswich Town moet Axel Tuanzebe waarschijnlijk een maand missen om een vrij ongelukkige reden. De verdediger raakte geblesseerd aan zijn hand toen hij de afwas aan het doen was.

Ipswich-verdediger Tuanzebe een maand aan de kant door de afwas
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Toen de 26-jarige international van Congo de afwas aan het doen was, sneed hij zichzelf aan een mes. Het zorgde voor een flink diepe snee, want de voormalige United-speler is inmiddels geopereerd. De BBC meldt dat de verdediger minstens een maand aan de kant staat.

'Natuurlijk zullen we hem missen', vertelde Ipswich-manager Kieran McKenna. 'Als je ziet hoe hij aan het seizoen is begonnen… nu zal hij er een tijdje uit zijn.'

Tuanzebes blessure zal een gemis zijn voor Ipswich. De promovendus wacht na de eerste zeven Premier League-duels nog altijd op zijn eerste overwinning. Wel werd er al vier keer gelijkgespeeld. Daarmee laten ze Crystal Palace, Southampton en Wolverhampton Wanderers voorlopig achter zich.

Het zou zomaar kunnen dat Tuanzebe zijn rentree maakt tegen zijn oude ploeg. Op 24 november komt Manchester United op bezoek op Portman Road.

Ipswich Town
Ipswich Town
Zo 24 nov.
17:30
Manchester United
Manchester United
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ipswich Town
Meer over Ipswich Town
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer A. Tuanzebe
Meer over A. Tuanzebe
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.