Jong PSV geeft zege tegen Engelse beloften uit handen bij rentree Obispo

Armando Obispo heeft dinsdagavond zijn rentree gemaakt voor (Jong) PSV. De 25-jarige verdediger deed een helft mee in het duel met Fulham Onder-21, een wedstrijd in het kader van de Premier League International Cup.

Trainer Peter Bosz liet onlangs al weten dat Obispo op de weg terug is van een knieblessure. Tegen Fortuna Sittard (1-3) zat de linksbenige mandekker afgelopen zondag al op de bank, twee dagen later volgden ook zijn eerste minuten. Obispo deed een helft mee in de internationale beloftencompetitie van de Premier League, waarin de talenten van PSV jaarlijks hoge ogen gooien en de eerste wedstrijd al wonnen van Liverpool.

Tegen Fulham leek Jong PSV, met ook spelers als Isaac Babadi en Couhaib Driouech in de basis, weer op weg naar een zege. Door twee goals van Emir Bars voor rust en een treffer van Marcus Younis na rust, stond het vroeg in de tweede helft al 0-3. Na twee tegengoals van Fulham voerde Babadi de score verder op, maar Fulham knokte zich toch nog terug: 4-4. Manchester United is op 30 oktober de volgende tegenstander.