Koeman vertelt over hartverwarmende tekening van kleinzoon

Reacties

Ronald Koeman hoopt dat zijn familie ook zaterdag in Berlijn bij de kwartfinale van het EK aanwezig is. De bondscoach onthulde na de gewonnen achtste finale tegen Roemenië met een glimlach wat hij vlak voor de wedstrijd in het stadion van een van zijn kleinkinderen had gekregen.

Koeman vertelt over hartverwarmende tekening van kleinzoon
© Pro Shots
Roemenië
Roemenië
0 - 3
Nederland
Nederland

Op de stream van de UEFA was ruim een uur voor de wedstrijd een vertederend moment te zien. Terwijl spelers het veld van het stadion van Bayern München inspecteerden, kletste Koeman in de buurt van de dug-out met familieleden, onder wie kleinkinderen. Van zijn kleinzoon ontving hij een a4'tje, zo was ook een aanwezige journalist opgevallen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Door diegene werd Koeman tijdens de persconferentie na afloop gevraagd wat hij nou eigenlijk had gekregen. Koeman lachte en vertelde: 'Op het papiertje van mijn kleinzoon stond de uitslag die hij voorspelde en een mooie tekening. Hij had het net niet goed, want er stond 3-1.'

Bij de laatste groepswedstrijd tegen Oostenrijk (3-2), de meest teleurstellende wedstrijd tot nu toe van Oranje dit EK, waren de familieleden niet aanwezig geweest. 'Ze zijn er een wedstrijd niet geweest, dan weet jij wel welke…', zei Koeman ontspannen. 'Ik ga maar weer regelen dat ze er zaterdag bij zijn', sloot hij af met een knipoog.

De reactie van Virgil van Dijk na de zege op Roemenië.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.