'Man Utd actief op transfermarkt: tweede bod op ex-PSV'er Branthwaite'

Reacties

Manchester United heeft een tweede bod gedaan op Jarrad Branthwaite, zo melden Engelse media. De club van Erik ten Hag is druk bezig op de transfermarkt.

'Man Utd actief op transfermarkt: tweede bod op ex-PSV'er Branthwaite'

Volgens The Daily Mail en Sky Sports heeft United ongeveer 53 miljoen euro plus zo'n 5 miljoen euro aan bonussen geboden op Branthwaite. Man United zou extra middelen kunnen aanwenden omdat Mason Greenwood op het punt zou staan om voor 32 miljoen euro naar Olympique Marseille te verkassen.

Eerder weigerde Everton een bod van ongeveer 41 miljoen euro op Branthwaite, meldden Engelse media. De 22-jarige verdediger zou al een persoonlijk akkoord bereikt hebben met Man United.

De 21-jarige Branthwaite speelde afgelopen seizoen 35 wedstrijden in de Premier League. Daarin was hij drie keer trefzeker. De oud-speler van PSV debuteerde in aanloop naar het EK voor de nationale ploeg van Engeland, maar haalde de definitieve selectie voor het toernooi niet.

Branthwaite moet een van de vele versterkingen worden voor Ten Hag, die vorige week zijn contract verlengde. De komst van Joshua Zirkzee is al zeker, meldde VI zondag. De club wordt ook in verband gebracht met Matthijs de Ligt en middenvelder Manuel Ugarte, voor wie Paris Saint-Germain volgens Franse en Engelse media een bod van 45 miljoen euro uit Manchester heeft ontvangen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Everton
Meer over Everton
Meer J. Branthwaite
Meer over J. Branthwaite
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.