Manchester City opnieuw onderuit in doelpuntrijke oefenpot tegen AC Milan

Reacties

Manchester City heeft in de nacht van zaterdag op zondag een oefennederlaag geleden tegen AC Milan. Net als tegen Celtic werd het opnieuw een doelpuntrijk duel dat in een nederlaag uitmondde voor de ploeg van Pep Guardiola.

Manchester City opnieuw onderuit in doelpuntrijke oefenpot tegen AC Milan
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 3
AC Milan
AC Milan

De kampioen van Engeland begon met onder anderen Erling Haaland, Jack Grealish, Ederson Moraes en Rico Lewis in de basis. Bij AC Milan was Tijjani Reijnders nog afwezig. Binnen twintig minuten opende Haaland de score. Hij gleed een door zijn landgenoot Oscar Bobb teruggetrokken voorzet binnen. Vervolgens draaide Lorenzo Colombo dat eigenhandig helemaal om.

De Italiaanse spits knikte eerst bij de tweede paal een voorzet binnen en enkele minuten later dook hij daar opnieuw op bij een voorzet, waardoor hij door de benen van Ederson de 1-2 kon binnenschieten. In de tweede helft werd er aan beide kanten flink gewisseld. Invaller James McAtee zette Manchester City weer op gelijke hoogte door een hoge voorzet binnen te koppen.

Ruim tien minuten voor tijd ging AC Milan er met de zege vandoor. Marco Nasti schoot vanaf de rand van het strafschopgebied laag raak, mede doordat Ederson er niet sterk uitzag. Zo verliest Manchester City ook het tweede duel van deze oefencampagne. De komende week volgen oefenduels met Barcelona en Chelsea, alvorens het op 10 augustus tegenover Manchester United staat om het Community Shield. AC Milan neemt het nog op tegen Real Madrid en Barcelona in de voorbereiding.

Wo 31 jul.

Do 1 aug.

Za 3 aug.

Wo 7 aug.

Za 10 aug.

Di 13 aug.

Za 17 aug.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.