Memorabel Bordeaux-debuut voor voormalig Engels international Carroll

Reacties

De 35-jarige Andy Carroll heeft zaterdagavond direct zijn waarde bewezen voor de gevallen Franse club Girondins Bordeaux, inmiddels actief in de vierde klasse. Drie dagen na zijn komst scoorde de voormalig Engels international twee keer bij zijn debuut.

Memorabel Bordeaux-debuut voor voormalig Engels international Carroll
© Pro Shots

Carroll, die voor onder meer Newcastle United en Liverpool uitkwam, tekende drie dagen geleden bij de club die na een faillissement opnieuw moet beginnen in de Franse vierde klasse, met vooral clubs uit het westen van Frankrijk. Carroll kreeg direct een basisplek tegen Chateaubriant en zorgde met twee treffers in de slotfase nog voor een punt: 2-2.

De entree van de negenvoudig Engels international, die de overstap maakte van Ligue 2-club Amiens SC, werd deze week mede mogelijk gemaakt door landgenoot John Williams, de nieuwe sportief directeur van Bordeaux. Williams haalde de spits eerder al als directeur van Amiens naar Frankrijk.

Bordeaux staat na het gelijkspel vijftiende (van de zestien) in de Championnat National 2: Groep B. De zesvoudig kampioen van Frankrijk debuteerde eind vorige maand nog met een scorende keeper in de kelder van het Franse voetbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.