Morata vraagt Spaans publiek tijdens titelfeest: 'Waar is Musiala?'

Reacties

Álvaro Morata kon het tijdens het titelfeest van Spanje niet laten om nog een kleine sneer uit te delen aan Jamal Musiala. Dat deed de Spaanse aanvoerder tijdens het aankondigen van Dani Carvajal.

Morata vraagt Spaans publiek tijdens titelfeest: 'Waar is Musiala?'
© Marca
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Nadat de Spaanse selectie eerst op een bus door Madrid had gereden om de EK-zege te vieren, ging het feestje daarna verder op een plein in het centrum van de hoofdstad. Tijdens het naar voren roepen van de spelers nam Morata het woord toen het de beurt was aan Carvajal.

De spits van Atlético Madrid wilde dat de muziek wat zachter werd gezet, zodat hij nog iets kon zeggen voordat de back van Real Madrid het podium op kwam. 'Waar is Musiala', schreeuwde Morata met een brede grijns richting het publiek. Niet veel later verscheen Carvajal zonder shirt op het podium. Morata en Carvajal kennen elkaar goed van hun gezamenlijke tijd bij Real.

Spanje nam het in de kwartfinale van het EK op tegen Duitsland. In de verlenging kreeg Carvajal zijn tweede gele kaart voor een overtreding op Musiala. Desondanks won La Roja nipt met 2-1 van het gastland.

Bekijk hier al onze video's
Meer Spanje
Meer over Spanje
Meer Álvaro Morata
Meer over Álvaro Morata
Meer Dani Carvajal
Meer over Dani Carvajal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.