NEC haalt multifunctionele Griek van PAOK

Reacties

NEC neemt Argyris Darelas over van PAOK Saloniki, de kampioen van Griekenland. De twintigjarige Griek tekent een contract voor twee seizoenen, met een optie op nog eens twee jaar. Darelas is de zesde zomerse nieuweling bij de Nijmeegse club.

NEC haalt multifunctionele Griek van PAOK
© Pro Shots/PAOK Saloniki

NEC is naarstig op zoek naar een spits nu Koki Ogawa geblesseerd moet toekijken, maar zocht ook naar een speler met een breder aanvallend profiel. Bij voorkeur iemand die op meerdere posities inzetbaar is. Darelas voldoet aan dat plaatje. Hij is een aanvallende middenvelder die ook als linksbuiten en waar nodig als valse spits en nummer 8 uit de voeten kan.

Darelas komt uit de jeugdopleiding van PAOK, maar debuteerde niet in de hoofdmacht van de Griekse club. Wel speelde hij in de UEFA Youth League en is hij zevenvoudig international van Griekenland Onder-21. Darelas is een speler die NEC met het oog op de toekomst aantrekt, zoals dat vorig jaar gebeurde met Kodai Sano.

Draai warm voor de Eredivisie en KKD!

Perfect voorbereid zijn op het nieuwe seizoen in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie? Bestel dan hier ons extra dikke bewaarnummer, met alle transfers, selecties en verwachte opstellingen!
Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.