Priske mist tweetal in stadsderby en kiest voor Smal en Zechiël

Reacties

Brian Priske heeft zijn elftal bekendgemaakt voor de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. De trainer van Feyenoord moest sleutelen in zijn formatie ten opzichte van de eclatante zege op PEC Zwolle. Op drie posities is er een wijziging doorgevoerd.

Priske mist tweetal in stadsderby en kiest voor Smal en Zechiël
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

In Zwolle won Feyenoord overtuigend (1-5). Bart Nieuwkoop werd echter in de rust al aan de kant gehouden. Toen kwam Thomas Beelen in de ploeg en verhuisde Lutsharel Geertruida naar de rechterflank. Priske zag zijn ploeg vervolgens in razend tempo over PEC denderen.

Beelen krijgt nu vanaf de aftrap het vertrouwen. De verdediger zal het centrum vormen met David Hancko. Hugo Bueno, gehuurd van Wolverhampton Wanderers, ontbreekt. Hij wordt vervangen door Gijs Smal, die in Zwolle ook al inviel. Geertruida begint nu als rechtsback.

Net als Bueno ontbreekt ook Antoni Milambo. De jonge middenvelder wordt daarom vervangen door Gjivai Zechiël. Hij staat op het middenveld met Quinten Timber en Ramiz Zerrouki. Igor Paixão, Santiago Giménez en Calvin Stengs vormen de voorhoede.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Smal; Zechiël, Zerrouki, Timber; Paixão, Giménez, Stengs.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.