PSV werkt zich op steenkoude Herdgang voorbij Poolse koploper

Reacties

PSV heeft op een steenkoude Herdgang zaterdagmiddag een overwinning geboekt in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Tegen de Poolse koploper Raków Czestochowa maakten de Eindhovenaren vier treffers.

PSV werkt zich op steenkoude Herdgang voorbij Poolse koploper

Met een gecombineerde basisopstelling van jeugdig talent en gearriveerde sterkhouders begon PSV aan de confrontatie met de Polen. Trainer Ruud van Nistelrooij had vanzelfsprekend niet de beschikking over Oranje-internationals Xavi Simons, Luuk de Jong en Cody Gakpo. Zij werden vrijdag door Argentinië uitgeschakeld in de kwartfinale van het WK.

Van Nistelrooij speelde wel met doelman Walter Benítez. De Argentijn, niet geselecteerd voor het WK, stond onder de lat. Ook bekende gezichten als Jordan Teze, Armando Obispo, Joey Veerman, Noni Madueke en Anwar El Ghazi begonnen in de basiself. Mauro Júnior startte ook. Hij is hersteld na maandenlang blessureleed.

Als toevoeging aan de geroutineerde krachten koos Van Nistelrooij voor enkele talenten. Meest in het oog sprong de naam van Tim van den Heuvel. De zeventienjarige middenvelder maakte zijn officieuze debuut voor PSV.

PSV versloeg de Poolse koploper op het eigen trainingscomplex. In steenkoude omstandigheden moesten de Eindhovenaren twee doelpunten incasseren, maar treffers van Simon Colyn, Madueke en invallers Yorbe Vertessen en Savio zorgden ervoor dat de thuisploeg aan het langste eind trok.

Komende week gaat PSV op trainingskamp in Marbella. Daar wordt de verdere basis gelegd voor de tweede seizoenshelft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.