Robben scoort bij debuut Albiol, Alonso, Arbeloa en Kaká

Real Madrid had weinig moeite Toronto FC in een oefenduel te verslaan. De Koninklijke luisterde het debuut van de aankopen Raúl Albiol, Xabi Alonso, Alvaro Arbeloa en Kaká op met een 5-1 zege.

Robben scoort bij debuut Albiol, Alonso, Arbeloa en Kaká

Opvallend was dat Royston Drenthe opnieuw in de basis begon als linksback. Hij was de enige Nederlander die aan de aftrap verscheen. Arjen Robben kwam als invaller binnen lijnen en Wesley Sneijder kwam de laatste tien minuren in actie. Ruud van Nistelrooy en Rafael van der Vaart waren in Spanje achtergebleven.

Binnen 26 minuten had Real al een 3-0 voorsprong te pakken tegen Toronto FC. Aanvoerder Raúl knalde raak in de rebound, Cristiano Ronaldo rondde af na een combinatie met Karim Benzema en opnieuw Raúl kopte raak na een assist van Christoph Metzelder.

Na het wervelende begin namen de Madrilenen gas terug. In de 65ste minuut kon Benzema simpel voor 4-0 zorgen na goed voorbereidend werk van invaller Álvaro Negredo. Het slotakkoord kwam van Robben. De Oranje-international was sneller dan zijn directe tegenstander, omspeelde de uitkomende doelman en schoof de bal met zijn rechtervoet beheerst in het lege doel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen