Roda JC kiest Van Veldhoven als opvolger van Atteveld

Interim-trainer Martin Koopman keert per direct terug naar zijn rol als assistent. Roda JC heeft in Harm Van Veldhoven een nieuwe trainer gevonden.

Roda JC kiest Van Veldhoven als opvolger van Atteveld

Van Veldhoven en Roda JC hebben elkaar gevonden in een contract tot medio 2010. De 46-jarige Brabander neemt met onmiddellijke ingang de taken over van Koopman, die na het ontslag van Raymond Atteveld begin oktober de honneurs waarnam.

De tot Belg genaturaliseerde Van Veldhoven heeft zijn hele trainersloopbaan in België doorgebracht. Tot vorige week was hij werkzaam voor Germinal Beerschot, waar hij uit eigen beweging opstapte wegens een gebrek aan chemie. Daarvóór was hij trainer bij onder meer SK Lommel en Cercle Brugge.

Roda JC was sinds het ontslag van Atteveld begin oktober op zoek naar een nieuwe trainer. Onder anderen Hugo Broos voerde een gesprek met de Limburgse club zonder dat het leidde tot een samenwerking. De tijdelijk gepromoveerde Koopman wilde zelf wel, en had ook de steun van de selectie, maar de clubleiding achtte een nieuw gezicht voor de groep beter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen