Sfeer in België niet optimaal: 'Zo heet ik niet eens'

Reacties

De sfeer in België is na de verrassende nederlaag tegen Slowakije niet al te best. Onze zuiderburen verloren en na dat pijnlijke verlies was er in de mixed zone ook nog eens een vervelend moment voor middenvelder Amadou Onana.

Sfeer in België niet optimaal: 'Zo heet ik niet eens'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De voetballer van Everton stond na de nederlaag keurig de pers te woord over wat er misging en wat er in de komende twee duels met Roemenië en Oekraïne zeker anders moet. Een andere journalist wilde ook de aandacht van Onana, maar sloeg daarbij een behoorlijke flater.

Hij sprak de middenvelder namelijk aan met 'André', maar anders dan de goalie van Manchester United heet hij helemaal geen 'André'. De Belg luistert naar de naam Amadou en dus werd de journalist terecht aangesproken door de voetballer. Desondanks gaf Onana hem de kans om alsnog een vraag te stellen.

De vragensteller had sowieso niet zijn beste dag, want even daarvoor had hij Kevin De Bruyne gevraagd om een vraag in het Engels te beantwoorden. De middenvelder wachtte daarop enkele tellen, maar toen er geen vraag kwam, vertrok De Bruyne nog voor de vraag gesteld kon worden, uit de mixed zone.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

België
België
0 - 1
Slowakije
Slowakije
Bekijk hier al onze video's
Meer België
Meer over België
Meer A. Onana
Meer over A. Onana
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.