Slot doet oproepje voor steun na moeizame seizoenstart

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot hoopt dat De Kuip positief blijft tijdens de derde competitiewedstrijd van het seizoen. De regerend landskampioen kende cijfermatig een lastige seizoenstart en neemt het zondag op tegen het gepromoveerde Almere City FC.

Slot doet oproepje voor steun na moeizame seizoenstart
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
6 - 1
Almere City FC
Almere City FC

Hoewel VI concludeerde dat bij nadere beschouwing het perspectief van Feyenoord niet zo somber hoeft te zijn, zal een blik op de ranglijst voor onvrede zorgen. De Rotterdammers speelden hun eerste twee duels gelijk. Zondag tegen Almere City volgt een nieuwe kans op de eerste competitiezege van het seizoen en Slot rekent daarbij op de steun van het publiek.

'Ik ben nieuwsgierig naar onze fans', sprak de coach uit tijdens het persmoment richting het thuisduel. 'Als het na twintig minuten nog 0-0 staat en de eerste slechte bal wordt gegeven… We zitten allemaal in een sfeertje dat we het beter zouden willen zien. Dat geeft druk mee aan de jongens', beseft Slot.

De coach hoopt dan ook dat de sfeer goed blijft tijdens het duel met Almere City, ook als een doelpunt voor de thuisploeg lang uitblijft. 'Het is makkelijker voetballen in een stadion waarin je allemaal applaus krijgt. Ik hoop dat deze uitspraak aanleiding geeft om de spelers in ieder geval voorlopig het voordeel van de twijfel te geven en ze te blijven steunen.'

Onze analyse van de seizoenstart van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.