Slot verwelkomt eerste aankoop, maar heeft er pas over jaar plezier van

Reacties

Giorgi Mamardashvili is officieel speler van Liverpool. De Georgische doelman is de eerste aankoop sinds Arne Slot de scepter zwaait op Anfield, maar veel plezier gaat hij daar vooralsnog niet aan krijgen. Mamardashvili blijft nog één jaar op huurbasis voor Valencia keepen.

Slot verwelkomt eerste aankoop, maar heeft er pas over jaar plezier van

Het is de bedoeling dat Mamardashvili nog één seizoen bij Valencia blijft, waarna hij de onomstreden Alisson Becker als eerste doelman kan vervangen bij Liverpool. De Georgiër tekent een meerjarig contract bij The Reds, die naar verluidt een transfersom van dertig miljoen euro plus bonussen overmaken naar de club uit de sinaasappelstad.

De eerste aankoop van Slot in Engeland is dus een doelman. Lang leek het erop dat Martín Zubimendi van Real Sociedad naar Liverpool zou verkassen, maar daar ging een streep door. De Spaanse middenvelder besloot zelf om zijn geluk in Baskenland te blijven beproeven. Slot maakte zich ondanks het uitblijven van aankopen geen enkele zorgen.

Mamardashvili stond sinds de winter van 2022 onder contract bij Valencia, waar hij Jasper Cillessen onder de lat verdreef. Daarvoor speelde hij in zijn thuisland voor Dinamo Tbilisi. Afgelopen zomer werd Mamardashvili bekend bij het grote publiek. De doelman blonk met Georgië uit op het EK, waar hij een aantal fabelachtige reddingen in huis had.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer G. Mamardashvili
Meer over G. Mamardashvili
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.