Stengs verwacht dat Frank de Boer voortaan voor Feyenoord juicht

Reacties

Calvin Stengs is vrijdagmiddag gepresenteerd als de nieuwste aanwinst van Feyenoord. De landskampioen heeft er door deze transfer een bijzondere supporter bijgekregen, voorspelde de van OGC Nice overgekomen aanvaller annex middenvelder.

Stengs verwacht dat Frank de Boer voortaan voor Feyenoord juicht
© Pro Shots

Stengs is de schoonzoon van Frank de Boer, die als speler én trainer grote successen vierde bij Ajax. Of De Boer nu voor Feyenoord gaat juichen? 'Dat durf ik niet te zeggen, maar ik denk het wel', lachte Stengs in de perskamer van De Kuip.

De Feyenoord-aanwinst had voor het afronden van de transfer al telefonisch contact gehad met De Boer. 'Want we hadden het er in de groepsapp al een beetje over. Hij zei daar al: je moet gaan! Niet dat ik zijn zegen hoef te hebben voor deze keuze, maar hij belde me nog even op om te zeggen dat hij dacht dat dit een betere stap voor mij zou zijn dan terugkeren naar Antwerp.'

Stengs gaat in De Kuip weer samenwerken met Arne Slot, maar benadrukt dat dit niet de enige reden is geweest om voor Feyenoord te kiezen. 'Ook qua voetbal past deze club misschien iets beter bij mij dan Antwerp. Het was gewoon een keuze op gevoel', aldus de voormalig speler van AZ.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.