'Ten Hag mag gedroomde vervanger Casemiro binnenkort verwelkomen'

Reacties

Manuel Ugarte is onderweg van Paris Saint-Germain naar Manchester United. De middenvelder, die al de hele zomer hoog op de verlanglijst van de Engelse grootmacht staat, zou de vijfde zomeraanwinst zijn voor manager Erik ten Hag.

'Ten Hag mag gedroomde vervanger Casemiro binnenkort verwelkomen'
© Pro Shots

Meerdere bronnen melden donderdag dat PSG en United zo goed als rond zijn over de overgang van de Uruguayaan. De transfer zou in eerste instantie een huurovereenkomst zijn. Omdat er een verplichte koopoptie in de deal zou zijn overgenomen, zou het in feite toch om een definitieve transfer gaan. Met de komst van de 23-jarige Ugarte zou Casemiro overbodig zijn, United zou open staan voor biedingen op hem en Christian Eriksen.

Het lijkt er dus op dat Ugarte al na een seizoen vertrekt uit Parijs. Vorig jaar haalde de Franse landskampioen hem voor zestig miljoen euro op bij Sporting Portugal, maar in het Parc des Princes werd hij tot dusver niet onomstreden. Ugarte zou na Leny Yoro, Joshua Zirkzee, Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui de vijfde nieuweling zijn bij de Red Devils.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer M. Ugarte
Meer over M. Ugarte
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.