Uitblinkende routinier Evans oogst ongeloof en steunt Ten Hag

Reacties

Toen zondagmiddag bleek dat de 36-jarige Jonny Evans in de basis stond bij Manchester United, zorgde dat links en rechts voor verbaasde blikken. De Noord-Ierse routinier betaalde het vertrouwen van manager Erik ten Hag terug met een prima optreden bij Aston Villa. Na afloop nam hij het op voor zijn coach en oogstte hij ongeloof in de studio.

Uitblinkende routinier Evans oogst ongeloof en steunt Ten Hag
© Pro Shots
Aston Villa
Aston Villa
0 - 0
Manchester United
Manchester United

Zelf stond hij BBC en Sky Sports te woord. Bij de BBC ging het over de moeilijke situatie waar United zich dit seizoen in bevindt. 'Daar hebben de spelers ook last van, dat zit ook in onze hoofden. Met mijn ervaring heb ik geleerd om alles te doen dat nodig is om klaar te zijn en alles dat ik heb te geven in het teambelang', aldus de Noord-Ier.

Hij stak Ten Hag ook een hart onder de riem, bij Sky Sports. 'Het was fijn om de reactie van het publiek daarnet te zien. Hij was donderdag een beetje emotioneel. Dat was hem wel aan te zien, dat die wedstrijd in Porto ons ontglipte. Iedereen werkte zich vandaag kapot om een redelijk resultaat te halen', aldus Evans.

In de studio van Sky was Dimitar Berbatov uitgenodigd, de oud-spits was tussen 2008 en 2011 ploeggenoot van Evans op Old Trafford en zag nu zijn oude maatje uitgeroepen worden tot Man of the Match. Dat beviel Berbatov niet. 'Iedereen op het veld moet zich doodschamen omdat Evans op 36-jarige leeftijd de beste op het veld is', bromde de briljante, balvaardige Bulgaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer J. Evans
Meer over J. Evans
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.