Van Hooijdonk lijkt fit voor duel met Veendam

Pierre van Hooijdonk lijkt fit genoeg om donderdag met Feyenoord te kunnen spelen tegen BV Veendam. De spits neemt logischerwijs de plaats in van de geblesseerde Angelos Charisteas.

Van Hooijdonk lijkt fit voor duel met Veendam

Van Hooijdonk trainde woensdag voor het eerst deze week voluit mee met de selectie van coach Erwin Koeman. Hij leek niet gehinderd te worden door de liesblessure, die hij afgelopen zondag opliep in de competitie tegen PSV.

Voor Philippe Léonard komt het bekerduel nog te vroeg. De Belgische linksback maakte maandag zijn debuut als Feyenoorder, zij het bij de beloften. Hij is echter nog niet fit genoeg om donderdag al met de hoofdmacht mee te spelen.

'Op de trainingen merk ik dat hij nog niet helemaal fit is', vertelt Koeman op de website van Feyenoord. 'Hij zal daarom morgen gewoon een pittige training afwerken. Mogelijk zit hij er zondag wel bij. Dat moet ik nog even bekijken.'

Koeman hoopt Léonard en Charisteas zondag wel in te kunnen zetten, als Excelsior de tegenstander is in De Kuip. De Griek kampt met een pijnlijke lies.

Bekijk hier al onze video's