Van Praag doet de deur voor Overmars bij Ajax dicht

Reacties

Michael van Praag heeft gereageerd op het NOS-verhaal dat vrijdag verscheen, waarin Marc Overmars claimt dat hij tot twee keer toe is teruggevraagd bij Ajax. Van Praag, voorzitter van de raad van commissarissen (rvc) bij Ajax, sluit zo'n comeback uit zolang hij zijn functie bekleedt.

Van Praag doet de deur voor Overmars bij Ajax dicht
© Pro Shots

De eerste keer zou vier week na zijn vertrek bij de club zijn. Van Praag doet dat af als een eenmansactie van Leen Meijaard , destijds voorzitter van de rvc. 'U mag ervan uitgaan dat dat een eenmansactie is geweest van Leen en daar ga ik ook vanuit. Ik heb vanochtend een rondje gemaakt langs de rvc-leden die er toen waren. Die weten van niks', reageert Van Praag.

Ook de tweede keer dat het aan de orde zou zijn geweest, was het volgens Van Praag de actie van één man, toen Danny Blind. 'Danny Blind heeft dat op persoonlijke titel gedaan. Het is een privé-actie van Blind. Hij was niet benoemd in de rvc en heeft dat dus ook nooit namens Ajax gedaan', vervolgt de bestuurder, die duidelijke taal spreekt. 'Bij ons is dat niet bespreekbaar. Een terugkeer van Overmars bij Ajax is niet aan de orde.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.