VI op zoek naar de beste voetbalbeelden op YouTube

Nu het seizoen 2010/11 is afgesloten, brengt Voetbal International in de periode tot aan de start van de nieuwe voetbaljaargang wekelijks een overzicht van fraaie voetbalbeelden die te vinden zijn via YouTube.

VI op zoek naar de beste voetbalbeelden op YouTube

De razendpopulaire website voor het uploaden, bekijken en delen van videofilmpjes bevat een schat aan prachtige voetbalbeelden uit het nationale en internationale topvoetbal. De bedoeling is dat we vanaf 3 juni op VI.nl wekelijks filmpjes publiceren die door de bezoekers van deze site worden uitgekozen en aangeleverd.

We zijn voor onze nieuwe rubriek vooral op zoek naar onnavolgbare acties, weergaloze doelpunten, onvergetelijke wedstrijden/samenvattingen, fraaie compilaties en hilarische momenten binnen en buiten de lijnen.

Uiteraard vind je op YouTube ook weerzinwekkende overtredingen en vechtpartijen op en naast het veld, maar die laten we op voorhand buiten beschouwing. We willen graag positief de zomer in.

Je kunt jouw favoriete filmpjes mailen naar video@vi.nl. Op basis van het aanbod stelt de webredactie een selectie samen die elke vrijdag op onze website verschijnt. Veel plezier met de zoektocht naar de beste voetbalbeelden op YouTube!

Bekijk hier al onze video's