Voetbal op tv: zo pakt de NOS uit met Nederland - Canada

Reacties

De EK-campagne van het Nederlands elftal begint donderdagavond pas echt. Wie niet in de Rotterdamse Kuip plaatsneemt voor het oefenduel met Canada (20.45 uur), kan het op televisie prima volgen. Dit is hoe.

Voetbal op tv: zo pakt de NOS uit met Nederland - Canada

De belangrijkste informatie: het is op NPO 3 te doen donderdagavond, niet op het eerste net, zoals u gewend bent. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de uitslagenavond over de verkiezingen voor het Europees parlement, die prioriteit geniet. De uitzending begint om 19.55, waardoor er tijd is voor een uitgebreide voorbeschouwing in de studio.

Om 20.45 begint de wedstrijd en hoort u het commentaar van Arman Avsaroglu, die op het eindtoernooi in Duitsland ook één van de stemmen zal zijn bij wedstrijden van de ploeg van Ronald Koeman. Na afloop is er nog tijd voor reacties van spelers en analytici voordat er om 23.20 plaats gemaakt moet worden voor het volgende programma.

Wedstrijd Aftrap Zender
Nederland - Canada 20.45 uur NPO 3

Bestel de EK-special

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.
Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Vriendschappelijk
Meer over Vriendschappelijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.