Volop lof voor Hancko: 'Snap dat Slot hem mee zou willen nemen'

Reacties

 Links en rechts klinkt dat Arne Slot het wel zou zien zitten om Dávid Hancko mee te nemen van Feyenoord naar Liverpool. Na een paar EK-wedstrijden met Slowakije snapt BBC-analist Ashley Williams best waarom de trainer dat zou willen.

Volop lof voor Hancko: 'Snap dat Slot hem mee zou willen nemen'
© Pro Shots
Slowakije
Slowakije
1 - 1
Roemenië
Roemenië

'Nee, dit verbaast me niet. Ik heb hem tegen België zien spelen en was diep onder de indruk. Hij is atletisch en snel. Wat ik graag zie: hij heeft zelfvertrouwen en treedt persoonlijke duels met vertrouwen tegemoet', zo sprak Williams (ex-verdediger voor Swansea City en Everton) op de nationale Britse zender. Hancko's zaakwaarnemer Branislav Jasurek gaf eerder dit jaar te verstaan dat de Anfield-bespelers één van de geïnteresseerde partijen zouden zijn.

Ook in Spanje siert Hancko de kranten. Atlético Madrid zou de Slowaak maar wat graag inlijven. Dat Hancko tegen Oekraïne met een spierblessure uitviel, komt in dat licht niet slecht uit, schrijft MARCA. Zonder een sterkhouder als de man van Feyenoord zou Slowakije minder kans hebben om lang op het EK te blijven en zou Hancko eventueel de voorbereiding in Madrid kunnen meedraaien, loopt de krant enthousiast op de zaken vooruit.

Alles over het EK

Tijdens het EK bundelen we het laatste EK- en Oranje-nieuws op onze EK 2024-pagina. Alle wedstrijden zijn hier te vinden.
Bekijk hier al onze video's
Meer Slowakije
Meer over Slowakije
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.