Zwitsers geven op hilarische wijze blijk van wantrouwen jegens de buren

Reacties

De nationale ploeg van Zwitserland opent zaterdag de achtste finales van het EK met een burenruzie tegen Italië. De Alpenploeg neemt het zekere voor het onzekere om te voorkomen dat de Italianen wijzer worden dan ze al zijn.

Zwitsers geven op hilarische wijze blijk van wantrouwen jegens de buren
© Instagram Sky Sport Italia
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Vanaf de televisietoren in Stuttgart kon je tot op dit moment namelijk uitkijken op het trainingsveld dat de Zwitsers deze maand gebruiken. Om te voorkomen dat daar een geniepige spion zou komen loeren, is er een deel van het grote terras afgesloten. Er staat zelfs een beveiliger bij om erop toe te zien dat er niemand over het lintje heen klimt, zo constateerde een verslaggever van Sky Sport Italia.

Mogelijk is het wantrouwen in de ploeg van Murat Yakin verder aangewakkerd door een incident eerder deze week. Drie computers van stafleden zijn namelijk ontvreemd uit een hotelkamer. De motieven van de dieven zijn uiteraard niet bekend, de Zwitserse bond heeft aan The Athletic laten weten dat er geen gevoelige informatie is ontvreemd.

Alles over het EK

Tijdens het EK bundelen we het laatste EK- en Oranje-nieuws op onze EK 2024-pagina. Alle wedstrijden zijn hier te vinden.
Bekijk hier al onze video's
Meer Zwitserland
Meer over Zwitserland
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.