Ajax en Adidas nog lang niet op elkaar uitgekeken

Reacties

Ajax en Adidas stevenen af op een 31 jaar lange samenwerking. Het contract tussen de Amsterdamse club en de sponsor is opengebroken en verlengd tot en met 2031.

Ajax en Adidas nog lang niet op elkaar uitgekeken
© Pro Shots

Adidas is al sinds 2000 kleding- en hoofdsponsor van Ajax. Daarmee is het de langstlopende kledingsponsorschap van de Eredivisie en een van de langstlopende partnerships van het Europese voetbal.

'Niet alleen in het aantal teams is de samenwerking met Adidas over de jaren uitgebreid; op alle vlakken is ons partnership gegroeid', reageert commercieel directeur Menno Geelen op het nieuws. 'Wat voor mij de samenwerking ook bijzonder maakt, is dat adidas áltijd achter ons staat. Niet alleen bij het Europese succes of de twee reeksen van meerdere landstitels op een rij, maar ook in de jaren dat het minder ging. Dat ze ook nu vertrouwen houden in ons partnership en voor geruime tijd verlengen is tekenend.'

Adidas is samen met ABN AMRO de langstzittende sponsor van Ajax. Ook laatstgenoemde ging in 2000 de samenwerking met de huidige nummer vijf van de Eredivisie aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.