Bayern-delegatie naar Londen in de hoop op doorbraak in Kane-soap

Reacties

Bayern München hoopt deze maandag een cruciale stap te kunnen zetten in het aantrekken van Harry Kane. In Londen worden de onderhandelingen over de spits hervat.

Bayern-delegatie naar Londen in de hoop op doorbraak in Kane-soap
© Pro Shots

Bayern zit nu al een tijdje achter de dertigjarige Kane aan en bracht al twee keer een bod uit op de Engels international. Tottenham Hotspur wees deze twee voorstellen echter van de hand. Het was de bedoeling dat de onderhandelingen afgelopen vrijdag hervat zouden worden, maar voorzitter Daniel Levy besloot om de afspraak met de Bayern-delegatie te verplaatsen.

Maandag wordt er alsnog verder onderhandeld, weet BILD. De Duitse krant meldt dat algemeen directeur Jan-Christian Dreesen en technisch directeur Marco Neppe met een privéjet naar Londen vliegen. Het duo hoopt deze maandag een doorbraak in de transfersoap te kunnen forceren.

Kane heeft nog een contract voor één jaar bij Tottenham. Desondanks zit Levy erg hoog in de boom als het gaat om een transfersom voor de spits. Vorige week werd beweerd dat clubeigenaar Joe Lewis zich ietwat zorgen maakt en Kane voor een ultimatum zou stellen: of bijtekenen, of vertrekken. Kane lijkt in te zetten op dat laatste. Volgens Duitse media is hij persoonlijk al rond met Bayern.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.