Bergwijn vraagteken voor kwartfinale tegen Turkije

Reacties

Het is onzeker of Steven Bergwijn in actie kan komen tijdens de kwartfinale van het EK. Dit bevestigde bondscoach Ronald Koeman tijdens het persmoment.

Bergwijn vraagteken voor kwartfinale tegen Turkije
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 1
Turkije
Turkije

Bergwijn maakte in de achtste finale tegen Roemenië verrassend zijn opwachting in de basisopstelling, voor de Ajax-speler waren het zijn eerste minuten op het EK. Bergwijn, die tijdens de groepsfase dus niet in actie kwam, werd in de rust van het duel met Roemenië gewisseld.

Tegen Turkije komt hij mogelijk niet in actie. 'We houden een slag om de arm', zei Koeman op het persmoment richting het duel in Berlijn. 'Hij heeft getraind en we wachten af wat de reactie daarop is. Zaterdagmorgen bij de activatietraining nemen we een beslissing', aldus Koeman, die bevestigde dat het om een kniepeesblessure ging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bergwijn werd tegen Roemenië afgelost door Donyell Malen, die uiteindelijk een belangrijke rol speelde in de achtste finale. Ook Xavi Simons en Jeremie Frimpong hebben aan de rechterkant gespeeld tijdens dit EK.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.