Brands geeft gehoor aan oproep Makkelie en gaat met Bosz in gesprek

Reacties

Marcel Brands, de algemeen directeur van PSV, gaat eerdaags met zijn hoofdtrainer Peter Bosz om tafel naar aanleiding van de manier waarop Bosz zijn onvrede over arbiter Danny Makkelie uitte, zaterdag in het duel met Sparta Rotterdam. Brands geeft daarmee gehoor aan een oproep van Makkelie.

Brands geeft gehoor aan oproep Makkelie en gaat met Bosz in gesprek
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 1
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

'Ik heb hem nog niet gesproken. Dat komt nog wel. Peter is één van de meest realistische mensen in de media. Ik heb Makkelie na de wedstrijd gesproken en hij gaf aan dat Bosz daarop moet worden aangesproken. Ik heb tegen Makkelie gezegd dat dit niet bij ons hoort. We hebben allemaal een voorbeeldfunctie', zo reageerde Brands tegenover ESPN op het voorval.

Erg zwaar wil hij er niet aan tillen. 'Wij maken ook allemaal fouten. We zitten met zijn allen in dezelfde branche en die moeten we koesteren. Het is soms al moeilijk genoeg. We maken allemaal wel eens een opmerking die we anders hadden willen uiten. We moeten het ook niet groter maken dan het is', vervolgde Brands.

Makkelie was zondag te gast op Radio 1 en spoorde PSV aan om met Bosz in gesprek te gaan over zijn gedrag. 'Het is niet aan mij om een trainer daarop aan te spreken, er ligt ook een verantwoordelijkheid bij een club zelf. Als een club vindt dat een speler of trainer zich op een ongepaste manier gedraagt, dan zou je verwachten dat die club hem erop aanspreekt', sprak de leidsman.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.