'Chelsea betaalt 25 miljoen euro voor nieuwe keeper'

Reacties

Chelsea gaat keeper FIlip Jörgensen overnemen van Villarreal. Volgens meerdere media hebben de clubs overeenstemming bereikt over een transfersom van 25 miljoen euro.

'Chelsea betaalt 25 miljoen euro voor nieuwe keeper'
© Pro Shots

Jorgensen wist onder de lat bij Villarreal veel indruk te maken en kon daardoor een stap omhoog zetten in zijn carrière. Opvallend is wel dat dat nu gebeurt, omdat hij vorige maand een fonkelnieuw vijfjarig contract tekende in Spanje. Het gaat dus Chelsea worden, dat het met Villarreal eens is geworden over een bedrag van 25 miljoen euro. Jorgensen (22) tekent in Londen voor zeven seizoenen en reist snel af naar de Verenigde Staten, waar de selectie van Chelsea is. Daar wordt hij medisch gekeurd.

Jorgensen moet bij Chelsea de concurrentie aangaan met een behoorlijk leger doelmannen. De eerste drie keuzes lijken op dit moment Robert Sánchez, Gabriel Slonina en Djordje Petrovic, terwijl de club ook Marcus Bettinelli en Lucas Bergstrom op de loonlijst heeft staan. Kepa Arrizabalaga staat ook nog onder contract, maar de Spanjaard mag uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.