Gewilde Thiago Silva verlengt contract bij PSG tot 2018

Paris Saint-Germain heeft een einde gemaakt aan de transferspeculaties rondom Thiago Silva. De 28-jarige Braziliaanse verdediger heeft zijn contract met een jaar verlengd tot medio 2018.

Gewilde Thiago Silva verlengt contract bij PSG tot 2018

De verdediger werd al de hele zomer gelinkt aan Barcelona, maar zowel de club als de speler gaf aan niet open te staan voor een dergelijke transfer. De contractverlenging is daar het bewijs van.

Behalve een jaar langer onder contract te staan, zou Thiago Silva ook een stevige loonsverhoging tegemoet kunnen zien. De 39-voudig international is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Parijzenaars.

In 2012 werd de Braziliaan voor 42 miljoen overgenomen van AC Milan. Eerder stond de verdediger onder contract bij Fluminense, FC Porto, Dinamo Moskou en Juventude. Met PSG is hij slecht begonnen aan het nieuwe seizoen. Met slechts twee punten kan met recht gesproken worden van een teleurstellende seizoenstart van de grote titelkandidaat, die behalve Thiago Silva ook supersterren als Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani in huis heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen