Hoe laat is Nederland-Oostenrijk en hoe ziet het schema van Oranje eruit?

Reacties

Oranje sluit dinsdagavond de groepsfase van het EK af tegen Oostenrijk. Hoe laat begint deze wedstrijd en waar is het duel te zien?

Hoe laat is Nederland-Oostenrijk en hoe ziet het schema van Oranje eruit?
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 3
Oostenrijk
Oostenrijk

HOE LAAT SPEELT ORANJE DINSDAG TEGEN OOSTENRIJK?

De aftrap in het Olympiastadion te Berlijn is dinsdag 25 juni om 18.00 uur. Scheidsrechter is de Slowaak Ivan Kruzliak.

WAAR IS DEZE WEDSTRIJD TE ZIEN?

De voorbeschouwing op Nederland - Oostenrijk is vanaf 17.10 uur te volgen op NPO 1. Vijf minuten voor de aanvangstijd van 18.00 uur zal er geschakeld worden naar het stadion in Berlijn voor de volksliederen en uiteraard de aftrap.

Tegelijkertijd begint op NPO 3 de andere groepswedstrijd tussen Frankrijk en Polen. Later op de avond volgt er opnieuw een dubbel programma, met Denemarken - Servië en Engeland - Slovenië. Beide duels beginnen om 21.00 uur.

HOE ZIET HET VERDERE SPEELSCHEMA ERUIT?

Als Oranje zijn groep wint, speelt het op 2 juli om 21.00 uur in Leipzig tegen de nummer twee van Groep F in de achtste finale. Daarna volgen mogelijk duels op 6 juli (21.00 uur, Berlijn), 10 juli (21.00 uur, Dortmund) en 14 juli (21.00 uur, de finale in Berlijn).

Finisht Nederland als tweede, dan stuit het op 1 juli om 18.00 uur in Düsseldorf op de nummer twee van Groep E. Daarna volgen mogelijk duels op 5 juli (21.00 uur, Hamburg), 9 juli (21.00 uur, München) en 14 juli (21.00 uur, de finale in Berlijn).

Bij een derde plek zijn er tal van mogelijkheden, mits Oranje bij de beste vier nummers drie hoort. Nederland zou dan de winnaar van Groep B (Spanje), C of E kunnen treffen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.