Jol neemt het op voor Ramos: 'Hij heeft tijd nodig'

Martin Jol heeft het opgenomen voor Juande Ramos. De huidige trainer van Hamburger SV vindt dat Tottenham Hotspur niet dezelfde fout moet maken als vorig jaar.

Jol neemt het op voor Ramos: 'Hij heeft tijd nodig'

Vorig seizoen werd Jol ontslagen na een slechte start van het seizoen. Nu The Spurs deze jaargang nog slechter begonnen, wordt er gespeculeerd over het ophanden zijnde ontslag van Ramos.

Ramos investeerde afgelopen zomer flink. Onder anderen Luka Modric, David Bentley, Roman Pavlioetsjenko en Vedran Corluka kwamen de ploeg versterken, maar zonder resultaat. Na zeven wedstrijden staat de club uit London met slechts twee punten op de laatste plaats van de Premier League.

Jol hoopt echter dat Tottenham ditmaal meer geduld weet op te brengen. Volgens Jol heeft Ramos tijd nodig om tot prestaties te komen. 'Ze hebben een goed resultaat nodig. Maar dat neemt tijd in beslag. Helaas krijg je in Engeland die tijd vaak niet.'

'Ik wens Tottenham het allerbeste, omdat het een grote club is met meer dan een miljoen supporters. De supporters waren geweldig voor mij. Ik heb medelijden met de fans. Zij verdienen een succesvol team, want zij zijn de beste in Engeland.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen