Kenneth Perez terug in Deense selectie

Kenneth Perez keert terug in de selectie van Denemarken. De aanvaller van PSV maakt deel uit van de spelersgroep die door bondscoach Morten Olsen is opgeroepen voor de komende EK-kwalificatieduels met Spanje en Letland.

Kenneth Perez terug in Deense selectie

Perez had een jaar geleden nog Olsen laten weten niet meer voor de Deense ploeg te willen uitkomen. Hij wilde zich destijds richten op zijn loopbaan bij Ajax, bovendien was hij in de voorgaande interlands nooit echt doorgedrongen tot de basis.

'Kenneth Perez is een speler met veel internationale ervaring die hij heeft opgedaan bij Ajax en PSV', vertelde Olsen over de 32-jarige negentienvoudig international. 'Hij is een speler die goed aan de bal is, oog heeft voor medespelers en goed is in situaties waarin zijn ploeg een dominante rol speelt. En hij is in vorm.'

Naast Perez maakt Dennis Rommedahl (Ajax) deel uit van de negentienkoppige spelersgroep. Denemarken heeft nog een kleine kans zich te kwalificeren voor de eindronde van het EK van 2008. Met nog drie duels te gaan heeft het land een achterstand van vijf punten op de tweede plaats van Spanje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen