Liverpool troeft Spurs af: FC Porto ontvangt recordbedrag voor sterspeler

Reacties

Liverpool heeft de komst van Luís Diaz zondagmiddag bevestigd. De Colombiaanse vleugelspits komt voor veertig miljoen euro plus bonussen over van FC Porto.

Liverpool troeft Spurs af: FC Porto ontvangt recordbedrag voor sterspeler
© Pro Shots

De komst van Diaz kondigde zich eerder deze zondag al aan toen foto's opdoken van hem in een Liverpool-shirt. De 25-jarige aanvaller onderging in Zuid-Amerika de medische keuring tijdens zijn verblijf bij de nationale ploeg van Colombia, die bij elkaar is gekomen voor de WK-kwalifcatiereeks.

Diaz maakte dit seizoen indruk bij Porto door in alle competities zestien keer te scoren en wekte de interesse van diverse Europese topclubs. Het was uiteindelijk Liverpool dat de strijd om zijn handtekening won. De club van manager Jürgen Klopp troefde onder meer Tottenham Hotspur af.

Met Diaz hoopt Liverpool een volwaardig alternatief voor Sadio Mané, Roberto Firmino en Mohamed Salah in huis te halen. Daar heeft de club veel geld voor over. Als alle bonussen worden gelicht, ontvangt Porto zestig miljoen euro. Het zou een recordbedrag betekenen voor de Portugese grootmacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer FC Porto
Meer over FC Porto
Meer L. Díaz
Meer over L. Díaz
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.