Mbappé gaat tijdens Frans persmoment los over 'verschrikkelijk' masker

Reacties

Kylian Mbappé vindt het vreselijk om met een masker te moeten spelen. De Franse ster heeft tijdens een persconferentie verteld over de beperkingen die het beschermingsvoorwerp hem oplevert.

Mbappé gaat tijdens Frans persmoment los over 'verschrikkelijk' masker
© Pro Shots
Frankrijk
Frankrijk
1 - 0
België
België

Het verhaal rondom Mbappé is bekend. De Franse aanvoerder brak zijn neus tijdens het eerste groepsduel op het EK met Oostenrijk en moet sindsdien met een masker spelen. Tegen Oranje ontbrak de aanvaller nog, maar tegen Polen verscheen hij er voor het eerst mee tijdens een officieel duel. Mbappé zal de rest van het toernooi moeten spelen met het masker, dus ook maandag tegen België.

'Ik had niet gedacht dat het zo zou zijn, maar spelen met een masker is absoluut verschrikkelijk. Het is echt vervelend', begon Mbappé tijdens een persmoment. 'Het beperkt je zicht en het zweet raakt verstopt, dus je moet het masker soms uittrekken om het schoon te maken. Zodra ik het uit kan doen, zal ik dat doen, maar ik heb geen keus.'

Mbappé is en blijft een speler die door elke verdediger moeilijk is af te stoppen. Nu is de grap over het extra blesseren van zijn neus snel gemaakt, en daar deed de Fransman zelf aan mee. 'Hij is al kapot, dus hij kan niet nog meer kapot', besloot hij lachend. Om 18.00 speelt Mbappé maandag met Frankrijk tegen België in Düsseldorf.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.