Montella: 'Heb mijn weddenschap met arbiter gewonnen'

Het optreden van scheidsrechter Paolo Tagliavento was voer voor discussie. Fiorentina-trainer Vincenzo Montella hield naar eigen zeggen dankzij de arbiter een etentje over aan het duel met AC Milan.

Montella: 'Heb mijn weddenschap met arbiter gewonnen'

Tagliavento drukte zondag een stempel op de wedstrijd tegen AC Milan met een discutabele rode kaart voor Fiorentina-verdediger Nenad Tomovic, die nog voor rust de kleedkamer kon opzoeken na een vermeend bewuste elleboogstoot aan het adres van Stephan El Shaarawy.

Montella achtte de rode kaart niet terecht, al weigerde hij zich expliciet uit te laten over het optreden van Tagliavento. 'Ik praat niet over scheidsrechters. Ik kan alleen zeggen dat ik hem in de rust heb gesproken.'

Het was een bijzondere ontmoeting. 'We hebben een weddenschap afgesloten', aldus Montella. 'Wie er fout zat in het Tomovic-incident moest de ander op een etentje trakteren. Hij was overtuigd van zijn gelijk, maar ik denk dat ik de weddenschap heb gewonnen.'

Uiteindelijk had Montella nog meer redenen om enigszins te lachen, want in de tweede helft hielpen twee controversiële strafschoppen de tien man van Fiorentina alsnog aan een onverwacht punt (2-2).

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen