Nieuwe degradatie voor Winston Bogarde

Aan de (goedbetaalde) martelgang van Winston Bogarde in Londen komt maar geen einde. De Rotterdamse verdediger is nu zelfs veroordeeld tot meetrainen met de jeugd van Chelsea.

Nieuwe degradatie voor Winston Bogarde

'Jammer genoeg heb ik de afgelopen weken niet meer mee mogen trainen met de eerste selectie. En dat is bijzonder frustrerend', aldus Bogarde, die in Londen nog altijd het lieve sommetje van zo'n zestigduizend euro per week opstrijkt, op zijn website op Icons.com.

Aan voetballen komt Bogarde bij Chelsea sowieso niet meer toe. 'Maar toen ik vorig seizoen nog mocht meetrainen met de selectie, was het allemaal nog uit te houden, omdat ik tenminste nog bij de groep betrokken was. Maar zelfs dat is nu voorbij', aldus de verdediger.

Bogarde houdt zich bij de club van Roman Abramovitsj nu dus onledig bij de reserves en de jeugd. 'Bij Chelsea zijn er op dit moment verschillende ervaren jongens die niet aan spelen toekomen', klaagt de voormalige Ajacied op zijn website, 'maar er is er maar één die met de jeugd moet trainen en dat ben ik.'

Bekijk hier al onze video's