Officieel: Roda JC sluit nieuwe hoofdtrainer in de armen

Reacties

Bas Sibum is de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC. De club uit de Keuken Kampioen Divisie heeft dat nieuws dinsdag bevestigd. Sibum (40) tekent in Kerkrade voor twee jaar.

Officieel: Roda JC sluit nieuwe hoofdtrainer in de armen
© Pro Shots

VI meldde maandag al dat Sibum en Roda het eens waren geworden met elkaar. Met de oud-voetballer heeft de club een opvolger gevonden voor Edwin de Graaf, die slechts een half jaar in dienst was in Kerkrade.

'Na het vertrek van Jurgen Streppel in de winter van 2022 is Bas bij ons op de radar gekomen. Destijds hebben wij al gesprekken gevoerd met Bas over de invulling van de positie als hoofdtrainer van Roda JC. Samen met Rob Servais (manager voetbalzaken, red.) hebben we deze gesprekken de afgelopen periode weer opgepakt. We zijn enorm tevreden dat we in Bas onze nieuwe hoofdtrainer hebben gevonden', zegt algemeen directeur Jordens Peters via de clubkanalen van Roda.

Sibum heeft als een speler een verleden bij Roda en was vanaf de zomer van 2019 assistent-trainer van Dick Lukkien bij FC Emmen. Hij was in beeld om daar hoofdtrainer te worden, maar die gesprekken liepen op niets uit. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Roda JC Kerkrade
Meer over Roda JC Kerkrade
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.