Op welke dag speelt SK Brann tegen Go Ahead en hoe laat is de aftrap?

Reacties

Na de 0-0 in Deventer wordt het Europese tweeluik tussen Go Ahead Eagles en SK Brann donderdagavond in Noorwegen beslist. Hoe laat begint deze wedstrijd en waar is het duel te zien?

Op welke dag speelt SK Brann tegen Go Ahead en hoe laat is de aftrap?
© Pro Shots

HOE LAAT SPEELT BRANN DONDERDAG TEGEN GO AHEAD?

De aftrap in het Brann Stadion is donderdag om 19.00 uur. De beide ploegen krijgen te maken met Edgards Malcevs, een Letse leidsman. Brann noch Go Ahead Eagles heeft hem ooit al eens als scheidsrechter gehad, ook was Malcevs nog nooit de arbiter bij een wedstrijd van een andere Nederlandse club of een Nederlands jeugdelftal. Met recht een onbekende, dus.

WAAR IS DEZE WEDSTRIJD TE ZIEN?

De wedstrijd wordt uitgezonden door Ziggo Sport, op het eerste kanaal. De voorbeschouwing op het duel in Bergen begint om 18.40 uur.

HOE ZIET HET VERVOLG VAN DE EUROPESE CAMPAGNE VAN GO AHEAD ERUIT?

Als de rood-gelen in Noorwegen verliezen, is het Europese avontuur na twee wedstrijden voorbij. Een gelijkspel volstaat, sinds de afschaffing van de uitdoelpuntenregel, ook niet meer om het binnen de reguliere speeltijd te beslissen: Kowet moet winnen - al dan niet na strafschoppen - om in de derde voorronde van de Conference League te belanden. Als dat lukt, wacht in de volgende ronde Valur (IJsland) of St Mirren (Schotland). Het heenduel in Reykjavík eindigde ook in 0-0. De volgende wedstrijden zijn op 8 en 15 augustus, Go Ahead of Brann speelt eerst uit.

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Meer UEFA Conference League
Meer over UEFA Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.