Oude tijden herleven: Ronaldo scoort met vrije trap en blijft één op één lopen

Reacties

Al-Nassr heeft zaterdag dankzij een rake vrije trap van Cristiano Ronaldo met 2-1 gewonnen van Damac. De 38-jarige Ronaldo heeft het dit seizoen goed naar zijn zin.

Oude tijden herleven: Ronaldo scoort met vrije trap en blijft één op één lopen
© Al-Nassr

Ronaldo ging in januari als eerste Europese superster naar Saoedi-Arabië en geeft in ieder geval wat terug voor het astronomische salaris dat hij bij Al-Nassr opstrijkt. In zijn eerste halfjaar was de Portugees al goed voor veertien doelpunten uit achttien duels. Dit seizoen is zijn moyenne nog beter.

Tegen Damac (de werkgever van Adam Maher, die er zaterdag echter niet bij was) speelde Ronaldo zijn twaalfde wedstrijd van dit seizoen en maakte hij zijn twaalfde doelpunt. Zijn vrije trap zette keeper Moustapha Zeghba op het verkeerde been (2-1). Bekijk de beelden hieronder:

Voor Ronaldo betekende het zijn elfde competitiedoelpunt, waarmee hij topscorer van de Saudi Pro League is. Ook was hij trefzeker in de Aziatische Champions League. Al-Nassr staat na tien speelronden derde, met een achterstand van vier punten op koploper Al-Hilal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.