Pasveer koestert punt in Praag, maar komt terug op kansen van Brobbey

Reacties

Ajax-doelman Remko Pasveer kan leven met een punt op bezoek bij Slavia Praag. De Amsterdammers kwamen in de slotfase onder druk te staan na een rode kaart voor Youri Baas, maar stelden mede door Pasveer een gelijkspel veilig.

Pasveer koestert punt in Praag, maar komt terug op kansen van Brobbey
© Pro Shots
Slavia Praag
Slavia Praag
1 - 1
Ajax
Ajax

Pasveer was in Praag de gelegenheidsaanvoerder bij Ajax. De veertigjarige keeper zag Slavia Praag in de tweede helft veelvuldig voor zijn doel verschijnen en uiteindelijk moest hij één keer het hoofd buigen voor de boomlange invaller Tomas Chory, die met een kopbal scoorde.

'Gezien het laatste gedeelte waarin we met tien man speelden, kunnen we wel blij zijn met een punt', zei Pasveer bij Ziggo Sport, verwijzend naar de tweede gele kaart voor Baas, een kwartier voor tijd. 'Met hun voorzetten en kopkracht konden ze gevaarlijk worden, maar voor een groot gedeelte hebben we dat ook kunnen voorkomen.'

Volgens Pasveer had er voor rust meer in gezeten voor Ajax. 'Met Brian (Brobbey, red.) moeten we er in de eerste helft nog twee maken. Dat is jammer. Dan heb je net iets meer lucht. Maar uiteindelijk moeten we tevreden zijn met een punt', aldus de goalie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.