PSV wil Boscagli in Eindhoven houden

Reacties

Brighton & Hove Albion heeft het bod op Olivier Boscagli iets verhoogd. Het bedrag dat naar verluidt tussen de acht en tien miljoen euro ligt, is voor PSV veel te weinig en in principe wil de club uit Eindhoven de 26-jarige centrale verdediger niet kwijt.

PSV wil Boscagli in Eindhoven houden
© Pro Shots

Earnest Stewart heeft voor de defensie van PSV nog genoeg uitdagingen. De technisch directeur zoekt een rechter centrale verdediger en een linksback, terwijl er ook nog een rechtsback moet komen als Jordan Teze naar AS Monaco vertrekt. De Fransen verhoogden het bod iets tot twaalf miljoen met bonussen, maar dat is zeker nog niet naar de zin van Stewart en PSV. De kans is dan ook groot dat Teze ook gewoon tegen Heracles Almelo van de partij is.

Voor Boscagli geldt hetzelfde en de Fransman is in principe niet te koop, tenzij de hoofdprijs voor hem wordt betaald. Zelfs met nog maar een één jaar doorlopend contract stelt PSV zich hard op. Boscagli is veel te belangrijk in het spel van Peter Bosz en de trainer roemde de Fransman afgelopen week nog maar eens na de 5-1 overwinning op RKC. Daarin was Boscagli met zijn passing in de opbouw van achteruit direct weer van grote waarde voor PSV.

PSV wil al heel lang verlengen met Boscagli, maar de verdediger heeft de aanbieding die er ligt steeds genegeerd. Na vijf jaar lijkt Boscagli toe aan een volgende uitdaging. Brighton meldde zich al eerder voor hem en heeft nu naar verluidt het bod wat verhoogd. Het eerst bod veegde PSV van tafel en ook nu lijkt Stewart absoluut niet warm te worden van het bedrag tussen de acht en tien miljoen euro.

Benoit Biancheri, de zaakwaarnemer van Boscagli, is naar Eindhoven afgereisd om de zaak door te spreken. PSV hoopt nog altijd op een opwaardering en een verlenging van het contract van Boscagli. Als Stewart de speler niet laat gaan, dan kan Boscagli PSV - als hij niet verlengt - na dit seizoen transfervrij verlaten.

Bekijk hier al onze video's
{"title":"Unibet Uitblinker: Goal of assist van Tillman!","titleMobile":"Unibet Uitblinker: Goal of assist van Tillman!","odd":"4.50","url":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=85963507&bid=37517&unibetTarget=/betting/sports/home&DE=Testclick","bookmaker":{"name":"Unibet (Kambi)","id":5000,"lightIconUrl":"/dam/jcr:9e3975da-a577-48bd-9e59-8576787a688c/unibet20new20logo20large1-black.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:f8717da0-9ada-466e-af1d-adf75a1cde42/unibet20new20logo20large1.svg","iconSize":27},"image":"jcr:a3ce30c0-f858-41c4-a433-974541cd8d68","position":"3","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Maakt Malik Tillman een goal of geeft hij een assist tegen Juve?","textMobile":"Maakt Malik Tillman een goal of geeft hij een assist tegen Juve?"}
Meer PSV
Meer over PSV
Meer O. Boscagli
Meer over O. Boscagli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.