'Ronaldo moet ons winst Champions League bezorgen'

Real Madrid maakt vaart met de transfer van Cristiano Ronaldo. Volgens trainer Bernd Schuster moet de Spaanse landskampioen het 'noodzakelijke bedrag' op tafel leggen.

'Ronaldo moet ons winst Champions League bezorgen'

De transfersom voor de speler kan wel oplopen tot honderd miljoen euro, maar dat speelt volgens Schuster geen enkele rol. Hij vindt dat zijn werkgever bereid moet zijn dat bedrag te betalen.

De Duitser legt ook uit waarom: 'Het belangrijkste is dat Real de Champions League wil winnen en dat hij ons kan helpen om dat te bereiken.' Real-voorzitter Ramon Calderon is vooralsnog iets voorzichtiger: 'Zodra zijn club bereid is hem te verkopen komen we in actie. Op dit moment willen wij geen problemen veroorzaken.'

De Portugese international liet zelf al eerder doorschemeren zijn loopbaan graag in de hoofdstad van Spanje te willen voortzetten. 'Iedereen weet dat ik niet alléén beslis, maar ik hoop nu wel mijn droom te realiseren', zegt de aanvaller van Manchester United tegen de BBC.

'Het is een geweldige kans die je maar een keer in je leven krijgt. Ik vind het niet erg als mensen niet te spreken zullen zij over mijn wens, maar het is gewoon wat ík wil', voegt Ronaldo daar nog aan toe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen