Seizoen voorbij voor Liverpools Luis García

De blessure die Luis García opliep tijdens het League Cup-duel met Arsenal houdt hem de rest van het seizoen aan de kant. De 28-jarige Spanjaard van Liverpool heeft de voorste kruisband in zijn rechterknie gescheurd.

Seizoen voorbij voor Liverpools Luis García

Na een duel om de bal kwam Luis García ongelukkig op zijn rechterbeen terecht en greep direct naar de knie. Per brancard werd de middenvelder van het veld gedragen. 'Helaas vrezen we dat Luis de komende zes maanden is uitgeschakeld', vertelde woordvoerder Ian Cotton op de website van de club.

Het was toch al een zwarte avond voor Liverpool, dat met 6-3 verloor en naast Luis García ook Mark González zag uitvallen. De schade bij de Chileen valt mee. Hij kan drie weken niet spelen vanwege een scheenbeenblessure.

Coach Rafael Benítez bood na afloop van het duel met Arsenal openlijk zijn excuses aan aan de supporters. 'Het was een slechte wedstrijd die we zo snel mogelijk moeten vergeten. We hebben ons best gedaan maar konden de bal niet in de ploeg houden, terwijl elke doelpoging van Arsenal een goal opleverde.'

Bekijk hier al onze video's