'Tackelende steward laat geen blijvende schade na bij Portugese spits'

Reacties

Opluchting in het Portugese kamp: Gonçalo Ramos heeft volgens berichtgeving in Portugal geen blijvende schade overgehouden aan een tamelijk opmerkelijk incident rondom het duel tussen zijn ploeg en Turkije.

'Tackelende steward laat geen blijvende schade na bij Portugese spits'
© Pro Shots
Turkije
Turkije
0 - 3
Portugal
Portugal

Gonçalo Ramos kwam zaterdag niet in actie bij Portugal, maar strompelde toch het veld af nadat hij een serieuze tackle te verduren had gekregen. Hoe krijg je dat voor elkaar als bankzitter? Nee, geen geintje van Pepe, het was een al te ijverige steward die hem een fractie van een seconde verwarde met een veldbestormer en hem vrij rigoureus onderuit gleed.

Ramos had even last van de overtreding en liep strompelend richting de kleedkamer, maar het incident lijkt zonder gevolgen te blijven. A Bola, een gezaghebbende Portugese sportkrant, heeft inmiddels opgevangen dat er geen grote gevolgen zitten aan dit vrij bizarre ongelukje. Zodoende heeft bondscoach Roberto Martínez weer een zorg minder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Spanjaard zal vannacht sowieso goed geslapen hebben: de overwinning op Turkije volstond voor groepswinst, al na twee wedstrijden. Tegen Georgië, woensdagavond, staat er dus niks wezenlijks meer op het spel in de groepsfase. In de achtste finales wacht voor Portugal nu één van de nummers drie.

Alles over het EK

Tijdens het EK bundelen we het laatste EK- en Oranje-nieuws op onze EK 2024-pagina. Alle wedstrijden zijn hier te vinden.
Bekijk hier al onze video's
Meer Portugal
Meer over Portugal
Meer Gonçalo Ramos
Meer over Gonçalo Ramos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.